AGENDA
Fires i festes
Festa Pirata
2019
Del 19 al 21 de juliol
  • Cubelles
Passeig Marítim

6a Festa pirata

Enguany la Festa Pirata es reformula i redimensiona, comptant amb un campament Pirata (al Passeig Marítim a la zona verda a prop de l'Oficina de Turisme de la Platja), zona de lluites i espectacles (àrea delimitada a la platja Llarga davant carrer Països Catalans) i racó magrebí (Passeig Marítim alçada Narcís Montoriol) músics (grup gallec Gaeloc Xeme), escola de corsaris (al campament pirata), tallers encunyació moneda de Cubelles (al campament pirata) activitats gratuïtes i atraccions per la canalla (vaixell pirata i carrusels), espectacles de teatre i lluites pirates (a càrrec dels Templers de Dosrius), espetacles de dansa i foc (a càrrec de la Fada Verda). Tot acompanyat d'un gran mercat pirata d'artesania i menges de tot arreu.

Durant aquests tres dies la gent trobarà una proposta de lleure i comerç de temàtica pirata adreçada especialment al públic familiar. Parades d’artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical itinerant, tallers, cercavila, concerts i moltes sorpreses per a tota la família.

I si el temps no ho impideix, dissabte 20 de juliol a les 21:30h a la Platja Llarga, desprès de 434 anys els pirates tornaran a desembarcar a Cubelles.

Horari: 

Divendres 19 de juliol de 12h a 22h
Dissabte 20 de juliol de 10h a 23h
Diumenge 21 de juliol de 10h a 22h

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Nit del Pataco a Alforja, 2019
Dissabte 25 d'agost
Alforja
Festa Major de Manresa
Del 24 d'agost al 2 de setembre
Manresa
XXi Festa del Vi i la Verema a l’Antiga a Poboleda, 2019
Dissabte 7 de setembre
Poboleda
Saurí Festival a Móra d'Ebre, 2019
Dimecres 21 d'agost, 22h
Móra d'Ebre
Del 30 d'agost al 3 de setembre
L'Escala
Festa de l'aigua
Dissabte 31 d'agost, 10h
Manresa
Festa Major de Gelida
Del 15 al 21 d'agost
Gelida
Aquelarre de Cervera, 2019
Del 30 d'agost a l'1 de setembre
Cervera