AGENDA
Fires i festes
Festa Pirata
2019
Del 19 al 21 de juliol
  • Cubelles
Passeig Marítim

6a Festa pirata

Enguany la Festa Pirata es reformula i redimensiona, comptant amb un campament Pirata (al Passeig Marítim a la zona verda a prop de l'Oficina de Turisme de la Platja), zona de lluites i espectacles (àrea delimitada a la platja Llarga davant carrer Països Catalans) i racó magrebí (Passeig Marítim alçada Narcís Montoriol) músics (grup gallec Gaeloc Xeme), escola de corsaris (al campament pirata), tallers encunyació moneda de Cubelles (al campament pirata) activitats gratuïtes i atraccions per la canalla (vaixell pirata i carrusels), espectacles de teatre i lluites pirates (a càrrec dels Templers de Dosrius), espetacles de dansa i foc (a càrrec de la Fada Verda). Tot acompanyat d'un gran mercat pirata d'artesania i menges de tot arreu.

Durant aquests tres dies la gent trobarà una proposta de lleure i comerç de temàtica pirata adreçada especialment al públic familiar. Parades d’artesania, atraccions i activitats per la canalla, animació i teatre musical itinerant, tallers, cercavila, concerts i moltes sorpreses per a tota la família.

I si el temps no ho impideix, dissabte 20 de juliol a les 21:30h a la Platja Llarga, desprès de 434 anys els pirates tornaran a desembarcar a Cubelles.

Horari: 

Divendres 19 de juliol de 12h a 22h
Dissabte 20 de juliol de 10h a 23h
Diumenge 21 de juliol de 10h a 22h

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Cap d'Any a Valls, 2019-2020
Dimarts 31 de desembre
Valls
Festa familiar Fum Fum Fum a Cassà de la Selva, 2019
Dissabte 14 de desembre
Cassà de la Selva
Festa Final #20anysbocanord - Espai Jove Boca Nord Barcelona 2019
Dies 13 i 14 de desembre
Barcelona
Tio Mura
Del 6 de desembre al 6 de gener de 2020
Mura