Fires i festes
,
2019
Del 7 al 9 de juny
Rambla Principal
Vilanova i la Geltrú

8è Temps de Vi

La fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú arriba a la 8a edició consolidada com a cita imprescindible per al món del vi, tant per als professionals com per als aficionats.

En l'edició d'enguany, es mantenen els seus trets diferencials, com ara els tastos i maridatges a diferents restaurants i espais culturals del municipi, els concerts de música en viu i els imprescindibles tastos en vaixell, el principal element diferenciador d’aquesta fira que mira al mar, i que aposta no només per la cultura del vi, sinó per la seva indiscutible vinculació amb la gastronomia i la cultura local.

Entre els tastos d’aquesta 8a edició destaca el tast organitzat amb motiu del 40 aniversari de Can Ràfols dels Caus, un recorregut a través de 7 vins pels 40 anys d’història d’aquest mític celler del Massís del Garraf on, a més, es podran tastar referències inèdites.

Una de les novetats d’aquesta edició és la suma de més denominacions d’origen a la fira. Així, a la DO Catalunya i la DO Penedès, s’hi afegeixen la DO Terra Alta i la DO Costers del Segre.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1