AGENDA
Fires i festes
Temps de Vi
2019
Del 7 al 9 de juny
  • Vilanova i la Geltrú
Rambla Principal

8è Temps de Vi

La fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú arriba a la 8a edició consolidada com a cita imprescindible per al món del vi, tant per als professionals com per als aficionats.

En l'edició d'enguany, es mantenen els seus trets diferencials, com ara els tastos i maridatges a diferents restaurants i espais culturals del municipi, els concerts de música en viu i els imprescindibles tastos en vaixell, el principal element diferenciador d’aquesta fira que mira al mar, i que aposta no només per la cultura del vi, sinó per la seva indiscutible vinculació amb la gastronomia i la cultura local.

Entre els tastos d’aquesta 8a edició destaca el tast organitzat amb motiu del 40 aniversari de Can Ràfols dels Caus, un recorregut a través de 7 vins pels 40 anys d’història d’aquest mític celler del Massís del Garraf on, a més, es podran tastar referències inèdites.

Una de les novetats d’aquesta edició és la suma de més denominacions d’origen a la fira. Així, a la DO Catalunya i la DO Penedès, s’hi afegeixen la DO Terra Alta i la DO Costers del Segre.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Sant Joan
Del 21 al 24 de juny
Vilanova i la Geltrú
Cinema Curt
Divendres 21 de juny: 21:45h
Vilafranca del Penedès
7 raons per fugir
Dijous 27 de juny, 20:30h
Vilanova i la Geltrú
La presència del Prado
Del 13 de desembre al 13 d'octubre de 2019
Vilanova i la Geltrú
Turismar
Del 21 al 24 de juny
Coma-ruga
'De l'arbre al tap, del tap a taula'
Tots els dissabtes, 9h
Cassà de la Selva
Fira Tastavins Juneda
Dissabte 29 de juny
Juneda