Activa't
,
2019
Del 27 al 29 de setembre
Carpa Revolució
Sant Pere de Ribes

Barcelona Juggling Convention

La BJC19 és una trobada internacional anual de malabaristes, un espai de formació i d’intercanvi de coneixement per a la pràctica de malabars. Està basada en la ensenyança, l’aprenentatge i el descobriment de les diferents tècniques de malabars.

Tallers per a tots els públics
Es plantegen els tallers impartits per experts de cada una de les disciplines del malabar i dirigits tan per a persones avançades en la pràctica del malabar com per a principiants, fent ús de la tècnica d’assignació de tasques i el descobriment guiat. Aquest tallers es duran a terme durant les tres jornades de la convenció en diferents horaris i localitzacions que es poden consultar al programa complet que s’adjunta a la NP. Es faran presentacions públiques dels tallers i una olimpíada amb entrega de premis.

Cercavila, gales i concerts
Es farà també un cercavila per a tots els públics pels carrers de Sant Pere de Ribes, incloent i fent partícips els veïns i veïnes del poble. S’organitzaran dues Gales on participaran les professionals, artistes i formadores. La primera, el divendres serà un homenatge a la coneguda artista Linda Farkas i la segona gala, la nit de dissabte, serà l’espectacle principal de la convenció on actuaran les artistes i formadores convidades. Ambdues nits es completaran amb concerts i deejays.

Programa: 

Divendres 27 de setembre
10:00h: Inscripcions y obertura de la convenció
De 10 a 20h: Pràctica libre
De 16 a 20h: Tallers lliures / Tallers Professionals
20:30h: Open Stage
22:30h: Gala de foc

Dissabte 28 de setembre
De 10 a 20h: Pràctica libre
De 16 a 20h: Tallers lliures / Tallers Professionals
18:00h: Rua de malabaristes
20:30h: Gran Gala
23:00h: Concerts / DJ's
23:00h: Jam de foc
24:00h: Renegade

Diumenge 29 de setembre
11:00h: Olimpiades
15:00h: Dinar popular
18:00h: Clausura convenció

Preu: 

50€ Inclou: accés a tots els tallers i espais de la convenció, zona d’acampada amb banys i dutxa i l’entrada a les gales de la convenció
Venda d'entrades online aquí

Organitza: 

MAGMA (Associació Catalana de Malabaristes) i espai de creació Carpa Revolució | Fes + Chapeau

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar