Fires i festes
,
2019
Del 28 de febrer al 3 de març
Diversos espais
Calafell

Carnaval Xurigué de Calafell

L’Ajuntament de Calafell ha fet públic el programa del Carnaval d’aquest 2019, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març. El programa no és gaire diferent del d’anys anteriors, ja que l’únic canvi destacable és que la rua de Segur de Calafell sortirà mitja hora més tard, per acord amb el Vendrell, que avança la seva també trenta minuts, per facilitar que comparses i carrosses puguin assistir a les dues celebracions. Recordem que enguany els municipis del Penedès Marítim (Calafell, el Vendrell, Cunit i Cubelles) han coordinat els horaris de les rues i promocionen de forma conjunta les seves festes de Carnestoltes.

Programa: 

Dijous 28 de febrer

17:30h | Plaça de Catalunya. Xocolatada infantil
18h | Plaça de Catalunya. Espectacle infantil
19h | Plaça de Catalunya. Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i pregó

Divendres 1 de març

22h | Passeig Marítim de Sant Joan de Déu amb el carrer Loira. Inici de la Rua del Carnaval de Segur de Calafell
Itinerari: Passeig Marítim de Segur, carrer Carme Desvalls, carrer Pablo Neruda, avinguda Catalunya, plaça Pau Casals, carrer Joan Maragall i final al Parc de la Casa Vella.

Dissabte 2 de març

17:30h | Pavelló poliesportiu Jaume Vilamajó. Carnaval infantil
22h | Passeig Marítim de Sant Joan de Déu amb el carrer Mercè Rodoreda. Inici de la Rua del Carnaval de la Platja de Calafell
Itinerari: Passeig Marítim de Calafell, plaça dels Països Catalans, carrer Manuel Benet Ortiz, avinguda mossèn Jaume Soler, rambla Costa Daurada, Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, Carrerada d'en Ralet, carrer Doctor Dachs, carrer Sant Pere, avinguda Mossèn Jaume Soler; plaça de l’Estació i final a la cruïlla de la carretera de l’Estació i la carretera del Sanatori.

Diumenge 3 de març

12:30h | Mercat Vell de Calafell. Carnaval infantil
17h | Rambla Mossèn Jaume Tobella amb el carrer Alfons Mañé. Inici de la Rua del Carnaval del Poble de Calafell
Itinerari: rambla Mossèn Jaume Tobella, carrer Villarroel, avinguda de la Sínia, avinguda Vinya Llarga, Passeig de la Unió en sentit descendent fins a la carretera del Sanatori, Passeig de la Unió en sentit ascendent fins a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll.

Organitza: 

Ajuntament de Calafell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1