Arts
,
2019
Dissabte 28 de setembre, 18h
Centre Cívic
Sant Cugat Sesgarrigues

Eco Sant Cugat: 5a Mostra de cinema de Medi Ambient del Penedès

La 17a edició de l’Eco Sant Cugat, la fira mediambiental del Penedès, torna a acollir la Mostra de Cinema de Medi Ambient del Penedès en la que és ja la seva cinquena edició.

Sinopsi: 

'Bikes, una aventura sobre rodes' (2019). Enmig de muntanyes, boscos i rierols, Spokesville és una petita ciutat molt especial, principalment perquè està habitada en la seva totalitat per… adorables bicicletes! En ella hi viu el nostre protagonista, el valent Speedy, una bicicleta de muntanya. Spokesville és una ciutat màgica i multicolor, amb aire net i carrers impecables. La vida per als ciutadans de les bicicletes és idíl•lica, fins que un dia, un nou i sorprenent artefacte, el motor de gasolina, arriba a la ciutat. El que segueix és una emocionant i divertida aventura que farà que Speedy es converteixi en el líder involuntari d’un grup d’activistes ambientals, els que estan decidits a evitar que el motor de gasolina contamini seu refugi verge. Nominada als Goya de 2019. (durada 92’)

Al descans podrem fer un mos a càrrec dels alumnes de 6è de l’Escola Les Vinyes.

'Restauració de barraques' (2019). Un grup de veterans excursionistes, i jubilats, del Centre Excursionista del Penedès expliquen la seva afició per la restauració de barraques de pedra seca. (durada 16’)

'Latinoamérica es Mujer' (2019). Des del cor de Llatinoamèrica, cinc dones narren la seva història. Una història de lluita i resistència que és la història de milers de dones del món, de milers d’homes del món. Són defensores de la vida, de l’aigua, del territori. No tenen preu, tenen dignitat. Premi “Berta Càceres” de la quarta edició del festival Dona’m Cine. (durada 20’)

'Tallant el cel. Els ocells rapinyaires del Foix' (2019). Documental que ens ensenya la vida dels ocells més poderosos que tenim al Penedès; els rapinyaires (àligues, falcons, mussols…), uns ocells esquius que sovint passen per damunt nostre tallant el cel. Descobrirem com són, on viuen, com cacen, la seva reproducció i moltes coses més. (durada 60’)

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Col·labora: 

Amics de la Font del Cuscó, EcoXarxa Penedès, Diputació de Barcelona i Consell Comarcal de l'Alt Penedès

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1