Fires i festes
,
2019
Del 27 al 29 de setembre
Carrers del poble
Sant Cugat Sesgarrigues

17a Fira Mediambiental del Penedès Eco Sant Cugat

La 17a edició de l’Eco Sant Cugat, la fira mediambiental del Penedès torna als carrers del poble, tal i com es va fer des del 2003 fins al 2011. Posteriorment es va celebrar a la zona esportiva de Sant Cugat Sesgarrigues, però per aquest 2019 l’Eco Sant Cugat se celebrarà pel carrer Milà i Fontanals, carrer Dr. Robert i carrer Ponent. També hi haurà activitats a la Plaça de Joan Sangenís i al Centre Cívic.

Sinopsi: 

L’Eco Sant Cugat 2019 començarà amb diversos actes previs. El divendres 27 hi haurà la conferència “Vull viure saludable, per on començo?”, a càrrec d’Astrid Barqué, educadora física, coach nutricional i divulgadora d’hàbits saludables.. El dissabte 28 es farà una activitat que està creant tendència: el plogging. Aquest moviment consisteix en la promoció simultània de l’esport i l’ecologia, ja que tot caminant o corrent es van recollint escombraries pels entorns i camins del municipi. Serà dissabte al matí. Posteriorment arribarà la cinquena Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, amb diferents projeccions a l’auditori del centre cívic.

I el diumenge 29 és el dia gros de la fira! Farem una caminada, una bicicletada, un mercat alternatiu, l’espai salut amb moltes activitats, passejades, conferències, tallers per a totes les edats, visites, jocs infantils, la fira amb estands i expositors. El gruix de les activitats del diumenge serà a la zona esportiva municipal i totes les activitats son gratuïtes.

Programa: 

Divendres 27 de setembre
19:00h | Centre Cívic
Acte inaugural de benvinguda

19:10h | Centre Cívic
Conferència 'Vull viure saludable: per on començo?', a càrrec d'Astrid Barqué, educadora física, coach nutricional i divulgadora d’hàbits saludables

Dissabte 28 de setembre
10:00h | Era del Cafè
Plogging pels entorns del municipi

18:00h | Centre Cívic
5a Mostra audiovisual de Medi Ambient del Penedès

Diumenge 29 de setembre
De 10 a 20:00h | Carrers del poble
Ecofira Eco Sant Cugat

Preu: 

Accés gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Col·labora: 

Amics de la Font del Cuscó, EcoXarxa Penedès, Diputació de Barcelona i Consell Comarcal de l'Alt Penedès

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar