AGENDA
Arts
dones artistes
2019
Del 15 de febrer al 17 de març
  • El Vendrell
Sala Portal del Pardo

Exposició 'Dones oblidades per la història'

Exposició 'Dones artistes oblidades per la història' d'Isabel Jover.

Llicenciada en Belles Arts per la Universistat de Barcelona, la seva ciutat natal, Isabel Jover amplia els estudis a Londres, Amsterdam i Brussel·les, on s’estableix durant sis anys, i obté diversos premis i distincions, com ara el Diploma i la Medalla del Consell Europeu d’Art i Estètica. Més tard es trasllada a Taipei, on durant un any i mig practica tècniques de pintura xinesa i ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives arreu del món, i en diverses biennals i simposis internacionals d’art contemporani.

Actualment, ha fet una sèrie de retrats de dones artistes de diferents èpoques i països, totes relacionades amb les arts plàstiques, la música o l’escriptura, injustament oblidades pels historiadors del seu temps malgrat la qualitat de la seva obra i malgrat haver gaudit, en molts casos, del reconeixement dels seus contemporanis.

Les obres de l’exposició 'Dones artistes oblidades per la història' són de pintura  acrílica i oli sobre fusta. Les artistes escollides representen un part aleatòria de tantes i tantes altres dones artistes.

Inauguració: 

Divendres 15 de febrer: 20h

Et pot interessar

Exposició 'L'Esmalt'
Del 13 d'abril a l'1 de juny
Salou
Tragèdia al call
Diumenge 5 de maig, 10:30h
Tàrrega
Khâlid
Divendres 26 d'abril, 20:30h
El Vendrell
Del 15 al 30 d'abril
Girona
Cor Isquione
Del 5 al 28 d'abril
Vilanova i la Geltrú
Exposició 'Els colors d’en Pere' de Pere Rebull Kvasnitskaya
Del 2 al 30 d'abril
Cambrils
Exposició 'Gent gran. Font de saviesa'
Del 28 de març al 20 d'abril
Reus