Arts
,
2019
De l'1 al 30 d'abril
Biblioteca Marta Mata
Cunit

Exposició 'Llibres muts'

L’exposició 'Llibres muts' és una reflexió sobre les existències que s’amaguen dins d’un llibre que mai podrà ser llegit.

Marina Berdalet és una pintora nascuda a Barcelona que viu a l’Estany des de l’any 2001. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, Postgrau de pintura per la Universitat de Varsòvia i Màster Universitari en Artteràpia per la Universitat de Vic - AEC.

Berdalet ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives i ha obtingut premis de dibuix i pintura - entre altres el Premi Internacional de Dibuix Ynglada Guillot (1999), 2n Premi del Certamen Nacional de Dibujo Gregorio Prieto (2002), 1r Premi de Dibuix Joan Vilanova (2006), Premi de Pintura Ciutat de Manresa (2009) i el Premi Tendències d’Arts Plàstiques Regió7-TV Manresa (2012) - i és guanyadora de diverses beques de pintura que li permeten seguir amb el seu treball d’investigació. L’interès per l’educació artística de qualitat l’ha portat a compaginar la seva investigació artística personal amb l’artteràpia i la docència.

La mostra 'Llibres muts' parteix de la idea que els llibres contenen paraules, històries, pensaments, il·lusions, imatges, tresors amagats... vides. I de la pregunta de què passa quan un llibre no el llegeix ningú, deixa d’existir? Un llibre que no podrà ser mai llegit és un llibre mut, un silenci. Una mostra dedicada a aquells que no tenen veu, als que no poden parlar o se’ls obliga a callar, a totes aquelles vides que no podrem llegir mai.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1