Arts
,
2019
De l'11 d'octubre al 3 de novembre
Centre d'Art Contemporani La Sala
Vilanova i la Geltrú

Exposició 'XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018'

La XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018 recull una selecció de propostes d’artistes menors de 35 anys que treballen en l’àmbit de les arts visuals a Catalunya. Les obres seleccionades són treballs inèdits i realitzats durant el darrer any.

Els onze artistes seleccionats en aquesta edició, són Guillem Arquer (Sant Fost de Campsentelles), Mariona Berenguer (Sant Cugat del Vallès), Irene Bou (Mataró), Adrià Gamero (Olot), Anna Ill (Vilanova i La Geltrú), Carles Llonch (Lleida), Joan Pallé (Badalona), Anna Pascó (Esplugues de Llobregat), Yurian Quintanas (Tona), Eduardo Ruiz (Barcelona) i Sebastián Ruiz (Montcada i Reixach).

La Biennal d’Art Contemporani Català es va crear el 1977 a Sant Cugat del Vallès dins el marc del Congrés de Cultura Catalana, celebrat aquell mateix any per donar valor a la producció jove i als artistes emergents de Catalunya. Va néixer amb la voluntat de potenciar la carrera professional dels artistes catalans, apropar l’art al públic jove i donar accessibilitat a tot el territori.

Horari: 

De dimarts a dissabte de 18 a 20h.
Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h.

Inauguració: 

Divendres 11 d'octubre, 19h

Més informació: 

Web La Sala

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1