AGENDA
Arts
2019
Divendres 29 de març, 19h
  • Calafell
Centre Cívic Cinema Iris

Presentació del documental 'PRiMe! Live Show'

Un any després del llançament de l'àlbum 'PRiMe!' i després de la gira de presentació que els va portar a actuar en l'emblemàtic Festival Altaveu 2018, la banda del Baix Penedès Et-Co* presenta el documental 'PRiMe! Live Show', que conta la història de gestació de la performance que la banda va idear per a la presentació de l'àlbum. A més de la projecció del esmentat documental, de 37 minuts de durada, la banda interpretarà alguns dels temes de l'àlbum en format acústic, acompanyats de la dansa dePatrizia Barbieri.

Sinopsi: 

El film, dirigit per Nando Caballero (La Produktiva Films) realitza un recorregut que aborda des de la preparació de la performance fins a l'estrena, en forma d'assajos, entrevistes i converses entre els propis músics i col·laboradors de la banda com els artistes locals de la Porta de Fusta i el Roquetenc Conde Poveda al videoart. És el reflex de l'ardu treball que els artistes independents han de fer per a poder mostrar la seva obra, i finalment ofereix un retrat fidel d'una banda contemporània, amb un significat que va molt més allà del musical, per a aconseguir una dimensió personal i filosòfica.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Sonia Linares: Veu, Guitarra acústica. David Chueca: Guitarra, Programacions. Mariano Varela: Percussió, Bateria. Antonio León: Baix.

Organitza: 

Et-Co*

Col·labora: 

La Produktiva

Més informació: 

Et pot interessar

Piano, Pianista, Mans, Teclat
Dissabte 37 d'abril, 20h
Santa Cristina d'Aro
Projecció 'Demain'
Dijous 25 d'abril, 20h
La Ràpita
Mecano
Divendres 3 de maig, 20:30h
Lleida
Cant Gregorià
Dissabte 27 d'abril, 20:30h
Riudoms
Névoa
Diumenge 28 d'abril, 19:30h
Cambrils
Presentació del conte 'Foc a la metxa!' de Ramon Gasull il·lustrat per Debonatinta
Dimarts 23 d'abril, 18:30h
El Morell
Del 20 d'abril al 7 de juliol
L'Escala, La Bisbal d'Empordà, La Pera, Palafrugell, Calella de Palafrugell, Torroella de Montgrí, L'Estartit, Gualta, Púbol
Big Band Escola Músics
Dissabte 27 d'abril, 20:30h
El Vendrell