AGENDA
Arts
2019
Divendres 29 de març, 19h
  • Calafell
Centre Cívic Cinema Iris

Presentació del documental 'PRiMe! Live Show'

Un any després del llançament de l'àlbum 'PRiMe!' i després de la gira de presentació que els va portar a actuar en l'emblemàtic Festival Altaveu 2018, la banda del Baix Penedès Et-Co* presenta el documental 'PRiMe! Live Show', que conta la història de gestació de la performance que la banda va idear per a la presentació de l'àlbum. A més de la projecció del esmentat documental, de 37 minuts de durada, la banda interpretarà alguns dels temes de l'àlbum en format acústic, acompanyats de la dansa dePatrizia Barbieri.

Sinopsi: 

El film, dirigit per Nando Caballero (La Produktiva Films) realitza un recorregut que aborda des de la preparació de la performance fins a l'estrena, en forma d'assajos, entrevistes i converses entre els propis músics i col·laboradors de la banda com els artistes locals de la Porta de Fusta i el Roquetenc Conde Poveda al videoart. És el reflex de l'ardu treball que els artistes independents han de fer per a poder mostrar la seva obra, i finalment ofereix un retrat fidel d'una banda contemporània, amb un significat que va molt més allà del musical, per a aconseguir una dimensió personal i filosòfica.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Sonia Linares: Veu, Guitarra acústica. David Chueca: Guitarra, Programacions. Mariano Varela: Percussió, Bateria. Antonio León: Baix.

Organitza: 

Et-Co*

Col·labora: 

La Produktiva

Més informació: 

Et pot interessar

Documental 'Fugir per estimar i ser' de La Directa
Dimarts 25 de juny, 19:30h
Girona
Concert 'Rozalen'
Divendres 2 d'agost, 22h
Cambrils
Dissabte 6 de juliol, 22h
Peralada
Dissabte 13 de juliol, 22:30h
Platja d'Aro
Dissabte 13 de juliol, 20h
Sant Martí d'Empúries
Dies 11 i 12 de juliol
L'Escala
Divendres 9 d'agost, 22h
Peralada
Concert de Momo, homenatge a Queen
Divendres 26 de juliol, 22h
Cambrils