AGENDA
Entorn
2019
Dissabte 17 d'agost, 19h
  • Olèrdola
Castell

Vespres al Castell. Mirada científica

Vespre i nit d’estels dedicada a la mirada científica amb Mirades a l'univers, un espectacle musical que té com a referent l’univers, complementat amb el gaudi contemplatiu de la posta de sol, visita guiada pel conjunt monumental i planetari.

Programa: 

A les 19:00: Visita comentada 'Nova llum sobre el nostre passat. De la bioarqueologia a la química'.
Hi coneixerem com el desenvolupament de determinades ciències ha permès a l’arqueologia fer un salt qualitatiu importantíssim en el coneixement de les societats precedents. La visita pel jaciment descobrirem quines anàlisis s’han dut a terme i que ens han aportat.

A les 20:00, 20:30 i 21:00h: Taller 'Descobrint constel·lacions'
Gràcies a un planetari instal·lat dins el recinte emmurallat, de la mà de l’astrofísica Inés Dibarboure podrem conèixer la volta celeste.

20:30h: Gaudir de la posta de sol amb música ambiental.

21:30h: Espectacle 'Mirades a l'univers'.
Un conte musical, la narració d'una història fascinant, aquella que explica els nostres orígens i que es pregunta sobre el nostre futur. Un espectacle multimèdia de caràcter divulgatiu, una trobada entre música i ciència que explica la història de l'univers, des de la Gran explosió fins els nostres dies. Un recorregut multidisciplinari on s'integren música electrònica interpretada en temps real amb instruments avantguardistes, instruments tradicionals de diferents parts del món i texts narrats en directe que descriuen de forma breu la història del nostre univers, tot això acompanyat de imatges curosament escollides per il·lustrar aquest viatge fascinant.

22:30h: Observació del cel a ull nu i amb telescopi.

Preu: 

Activitats gratuïtes incloses en el preu de l'entrada al recinte
Preu entrada: 3,5€ | 2,5€ reduïda

 

Inscripcions: 

Per les visita comentada i el taller cal inscripció prèvia obligatòria al tlf 93 890 14 20 o al correu mac.olerdola@gencat.cat.

Organitza: 

Museu d'Arqueologia de Catalunya
Ajuntament d'Olèrdola

Més informació: 

Et pot interessar