Arts
,
2020
Dimecres 15 de gener, 20:30h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

El Documental del Mes: 'Els testimonis de Putin'

En el marc del cicle El Documental del Mes es projectarà el documental 'Els testimonis de Putin'.
 

Sinopsi: 

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin.

A través de testimonis com els de Mikhaïl Gorbatxov, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

A través de material d’arxiu personal rodat al llarg de l’any 2000 i d’uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’operació Successor, l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Manksy havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l’actualitat.

A través d’antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules del temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle més íntim, va ascendir al poder i els actors que ho van fer possible.

Preu: 

3€

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1