Fires i festes
,
2020
Del 9 al 18 d'octubre
Diversos espais
El Vendrell

Fira de Santa Teresa

Sense estands ni desplegament d’estructures desmuntables a la Rambla, l’edició d’enguany se celebra en unes circumstàncies especials. Del 9 al 18 d’octubre al Vendrell esdevindrà tot un aparador per celebrar una edició molt especial de la Fira de Santa Teresa concentrada en tres eixos principals: Firashop, Firatapes i Firatast.

En paral·lel, hi haurà actes virtuals que ens transportaran a l’essència de la Fira que consistiran en unes càpsules històriques de la Fira de Santa Teresa i uns webinars adreçats a comerços proposats per l’Eina Espai empresarial. Es podran veure a RTV Vendrell, a les xarxes socials de l’Ajuntament del Vendrell i de Promoció Econòmica i al canal Youtube de Comerç i Fires del Vendrell.

Programa: 

FiraShop
Del 9 al 18 d'octubre
Campanya de dinamització del comerç local amb diverses activitats, promocions i ofertes en què els comerços del Vendrell són protagonistes.

FiraTapa
Campanya de dinamització de l’hostaleria local amb una ruta de tapes especial.
Temps recomanat per a fer les degustacions: 30 minuts. Per tal de garantir la seguretat, es recomana fer reserva prèvia als establiments.

FiraTast
Cicle de tastos virtuals i presencials de productes i productors locals per gaudir d’experiències    gastronòmiques de gran qualitat i de km 0.

FirArt
Dies 10 i 17 d'octubre, a La Rambla de 9 a 21h
Per la Fira, el Racó de l’Art es transforma en FirArt. S’hi poden trobar parades d’artesania de gran varietat i qualitat.

Actes de Cultura Popular: Dies 10 i 11 d'octubre

> Consultar tota la programació aquí (enllaç PDF)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1