Jump to navigation
Dies 16 i 18 de gener
Dies 25 i 26 de gener
Del 8 de novembre al 31 de gener
Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza, un any més, un maridatge especial entre els seus vins i diferents tapes gastronòmiques elaborades amb aquesta fruita tan preuada del municipi.
Enguany, i per adaptar-se a les noves mesures de seguretat, s’ha canviat l’habitual ruta pel mercat i restaurants de Sant Pau d’Ordal per un tast maridat als jardins del celler.
Envoltats de vinyes, es podran degustar tres tapes elaborades pel xef Pere Massana (de Cal Pere Del Maset) amb tres vins diferents d’Albet i Noya. Plats com el gaspatxo de préssec, el carpaccio de bacallà amb vinagreta de préssec o el canaló de Gall del Penedès amb crema de ceps tindran la seva corresponent interpretació en l’univers vitivinícola d’Albet i Noya.
15€ per persona
en aquest enllaç
Web Celler Albet i Noya