Jump to navigation
Dissabte 18 maig, 11h
Diumenge 19 maig, 10h
Diumenge 19 de maig
Dissabte 25 maig, 9:30h
Del 12 d’abril al 25 de maig
Dissabte 25 maig, 10:30h
Dissabte 25 maig, 12h
Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza, un any més, un maridatge especial entre els seus vins i diferents tapes gastronòmiques elaborades amb aquesta fruita tan preuada del municipi.
Enguany, i per adaptar-se a les noves mesures de seguretat, s’ha canviat l’habitual ruta pel mercat i restaurants de Sant Pau d’Ordal per un tast maridat als jardins del celler.
Envoltats de vinyes, es podran degustar tres tapes elaborades pel xef Pere Massana (de Cal Pere Del Maset) amb tres vins diferents d’Albet i Noya. Plats com el gaspatxo de préssec, el carpaccio de bacallà amb vinagreta de préssec o el canaló de Gall del Penedès amb crema de ceps tindran la seva corresponent interpretació en l’univers vitivinícola d’Albet i Noya.
15€ per persona
en aquest enllaç
Web Celler Albet i Noya