Espectacles
,
2021
Del 28 d'abril al 2 de maig
Diversos espais
Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú

9è Fes+Chapeau

El Festival Fes + Chapeau es transforma per a la seva novena edició i revitalitzarà de cultura i art la comarca del Garraf amb espectacles de circ, dansa, teatre i música. El festival traspassarà fronteres municipals i enguany, els espectacles es podran veure a la Carpa Revolució i la Nau del Ger (Sant Pere de Ribes), El Teatre del Retiro (Sitges) i a La Daurada (Vilanova i la Geltrú).

L’organització vol posar en valor l’art del circ i enguany el volen reivindicar com la disciplina de les arts en moviment, també, aquest any defensen que és el moment de donar suport a la creació artística i l’esforç de tants i tants artistes per tirar endavant els seus propis projectes també en aquestes circumstàncies tan complicades. Per això aquest 2021, el Festival Fes + Chapeau serà un avant i després en la història del festival i serà l’aparador, l’espai de mostra de moltes de les companyies que ja han estat passant pel seu programa de suport a la creació i de residències artístiques Celler de Creació 21′.

Això significa que el festival apostarà per la nova creació, el públic podrà gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress) en un esdeveniment que serà interactiu i que demanarà de l’opinió i participació del públic.

Programa: 

Consultar aquí

Preu: 

Diversos preus.
Venda d'entrades online aquí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1