Música
,
2021
Divendres 18 de juny, 21h
Ermita de Sant Sebastià
Sitges

Concert de Saltors Guitar Duo

En el marc del Mediterranean Guitar Festival, concert de Saltors Guitar Duo. Els germans Saltor són dos prestigiosos guitarristes catalans amb una llarga trajectòria com a intèrprets i productors. Duen més de 30 anys tocant la guitarra i més de dues dècades com a docents.

Membres fundadors del grup La Porta dels Somnis amb 6 treballs publicats i més de 20.000 còpies venudes; han participat en gravacions de discos tan importants com el Disc de la Marató de TV3 (500.000 unitats venudes de les tres edicions), han produït una vintena de cd’s de diferents artistes.

Després de publicar dos treballs en format elèctric on la veu cantant és la guitarra, s’endinsen, ara, en el món acústic; amb una proposta íntima, únicament amb les dues guitarres. És en aquest format on més es pot gaudir de la qualitat interpretativa de l’Oriol i el Jaume i on ens demostren tota la paleta de sonoritats i d’estils; blues, country, rock, pop, flamenc... que dominen amb la delicadesa i elegància d’uns grans músics.

Aquest espectacle acústic fascina als amants de la guitarra per la seva qualitat i sensibilitat, en una actuació amena que captiva a tothom per la senzillesa i bon gust de les pròpies composicions i l’encertada elecció d’algunes versions de clàssics d’artistes com Eric Clapton, Beatles o Eagles entre d’altres...

Preu: 

15€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Mediterranean Guitar Festival

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1