Arts
,
2021
Del 9 d'octubre al 28 de febrer de 2022
Fundació Apel·les Fenosa
El Vendrell

Exposició 'FORVM'

Exposició que recorda els vincles de Fenosa amb els grans fotògrafs del segle XX, a través d’una selecció acurada d’obres de la col·lecció fotogràfica de Chantal Grande i David Balsells, acumulada a través de més de quaranta anys d’activisme dedicat a la imatge fotogràfica. Cal recordar que Fenosa va ser íntim amic de Brassaï, Man Ray, Izis, Savitry, Català Roca o Jean Marie del Moral.

Associem el nom de 'Forvm' a la fotografia contemporània i a Chantal Grande i David Balsells pel fet que aquest era el nom de la galeria que van obrir a Tarragona l’any 1981, i que va esdevenir Fundació anys més tard. Paral·lelament a la programació de l’espai i al paper que tots dos van tenir com a comissaris i conservadors de la fotografia, van congriar una col·lecció que, amb el temps, ha esdevingut una de les més sòlides del nostre entorn, i, en tot cas, capdavantera.

Aquesta exposició és l’aproximació a l’evolució de la col·lecció, vinculada a una cronologia de fets on els autors s’agermanaven amb la passió fotogràfica i la reivindicació de la fotografia com a Art, en un camí compartit.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1