Arts
,
2021
Del 26 de març al 16 de maig
Centre d'Art Contemporani La Sala
Vilanova i la Geltrú

Exposició 'Fragments seleccionats'

Exposició col·lectiva que agrupa a 21 creadors que treballen diferents disciplines artístiques, amb l’objectiu d’apropar-les i donar-les a conèixer – com són la joieria, la ceràmica, el tèxtil, la pintura i l’escultura, així com les seves tècniques.

Una àmplia diversitat d’estils i tècniques a partir de peces originals i creades pròpiament per a aquesta exposició, en la que cada artista experimentarà amb nous formats, nous materials, nous colors amb l’objectiu d’estimular la creació.

Les propostes d’artistes ja consolidats conviuran amb els treballs de tres artistes locals emergents. El projecte vol donar visibilitat a aquestes arts i alhora també fer visible el treball dels creadors locals emergents.

Artistes participants en l’exposició: Albert LLobet Ascaso, Assumpció Espada, Carol Fleischman, Elisabet Sánchez Díaz, Eva Blanes, Félix Lozal, Francesca Piñol Torrent, Francesca Poza, Barbaformosa, Isona Ten, Kima Guitart, Laia Adsuara Nadeu, Laura Surroca Vilarnau, Melcior Martí,  Pamela Pérez, Teresa Rosa Aguayo, Teresa Casanovas, Patrícia Aguiló Bestard, Patricia Hugues, Ximena Pérez Grobet, Victòria Rabal Merola.

Horari: 

De dimarts a dissabte de 18 a 20h.
Dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h.
Dilluns tancat.

Comissariada per: 

Melcior Martí

Preu: 

Entrada gratuïta

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Web La Sala

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar