Arts
,
2022
Del 10 de desembre al 19 de febrer
Sala Portal del Pardo
El Vendrell

Exposició 'Del Vendrell al món'

Exposició que presenta el treball del fotògraf i periodista vendrellenc, Rafa Pérez. Segons el mateix fotògraf, “aquestes fotografies són una petita mostra de la meva mirada al món, de les meves fílies i de les meves fòbies. En definitiva, de la meva manera d’estar al món”.

Fotògraf i periodista especialitzat en reportatges de viatges, els seus treballs han sortit publicats en els principals mitjans del sector com Viajes National Geographic, Condé Nast Traveler, Altaïr, Viajar, Geo, Descobrir Catalunya o els suplements de viatges de El País i de El Mundo, entre d’altres. També a mitjans estrangers com Geo Itàlia, Escala Aeroméxico, Le Nouvel Observateur o editorials com Thames&Hudson. És autor de llibres sobre la Costa Blanca i València (Triangle Postals) i coautor de llibres sobre Catalunya i Barcelona (Editorial Angle).

Ha guanyat diferents premis, com el Mañé i Flaquer (categories Periodisme de viatges i Camp de Tarragona), el Pica d’Estats de Turisme de Lleida, premi Terres Festival (categoria Turisme Sostenible), Concurs de Fotografia i Periodisme de viatges de Flandes (en quatre ocasions), Premi Turisme d’Argentina, Premi Turisme República Txeca.

Horari: 

De dimarts a dissabte d’11 a 14h i de 17 a 20h.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1