Música
,
2022
Diumenge 29 de maig, 19h
Auditori Municipal
Vilafranca del Penedès

Musical 'Cançó d'amor i de guerra'

Una coproducció per presentar una singular revisió d’aquesta famosa i popular peça lírica versionada en aquesta ocasió pel penedesenc Marcel Casellas.

Sinopsi: 

‘Cançó d’amor i de guerra’ és una sarsuela catalana en dos actes, que es va estrenar el 16 d’abril de 1926 al Teatre Nou de Barcelona i es va convertir en el primer gran èxit del compositor valencià Rafael Martínez i Valls. 93 anys després, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya recupera aquesta sarsuela que podrem veure al Kursaal, acompanyats per la Polifònica de Puig-Reig.

Prohibida per les censures de l’època, l’obra representa l’anhel més noble dels pobles i de les persones per la seva llibertat i autodeterminació en moments de convulsió... Des de les terres del Vallespir, i amb l’atenta mirada dels cims del Canigó, ‘Cançó d’amor i de guerra’ ens presenta l’amor, la igualtat i la fraternitat en contraposició a la guerra d’interessos econòmics, polítics i socials, tot forjant nous ideals en oposició a les idees caduques de l’antic règim.

Preu: 

De 26€ a 24€ taquilla | De 24€ a 22€ anticipada
Compra l'entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1