Menjar i beure
,
2022

'Verema, tasta i trepitja' a Llopart

Activitat 'Verema, tasta i trepitja', un recorregut per la viticultura mundial de la mà de la família Llopart i d'en Jordi Bort, sommelier i Director General de la casa, per visitar i descobrir les peculiaritats d'un jardí amb 28 varietats diferents de la Vitis Vinifera d'arreu del món. La jornada inclou collita manual, tast de vins i mostos ecològics, i dinar maridatge.

Horari: 

De 10:30 a 17h

Programa: 

Verema:
Entrega de cistell i tisores de collir
Collita manual de les varietats del jardí ampelogràfic.

Tasta
Descoberta i tast de les més de 20 varietats de Vitis Vinifera de tot el món. 

Trepitja
I analitza els mostos als porxos de la masia familiar de can Llopart de Subirats. 

> Tast de mostos ecològics directes de les tines, guiat per Marc Ventura, de l'equip d'enologia de la casa, per descobrir la idiosincràsia de les varietats autòctones, reflex del paisatge del cor del Penedès. 

Dinar Maridatge
Menú especial de verema, a càrrec del xef Oriol Llavina del restaurant El Cigró d'Or. 
> En un espai únic: el menjador privat de la masia familiar de can Llopart (s.XIV), amb vistes a tot el Penedès i Montserrat.

> Consulta més detalls aquí (enllaç PDF)

Preu: 

138€ (inclou dinar)

Inscripcions: 

Reserva l'activitat aquí (enllaç)

Organitza: 

Heretat Can Llopart

Més informació: