Jump to navigation
Dissabte 24 de maig, 11h
Dissabte 24 de maig, 19h
Dissabte 24 de maig, 20h
Dissabte 24 de maig
Del 23 al 25 de maig
Del 8 al 25 de maig
Del 9 al 25 de maig
Del 16 al 25 de maig
En el marc de La Verema del Cava, activitat 'Sabor a verema', que fusiona la gastronomia, la creativitat i la versalitat dels caves Juvé & Camps, amb un curs de cuina on l'ingredient principal és el raïm, de la mà del xef Juan Mendieta, qui ensenyarà a fer aquest menú:
- Capuchino de crema de patates amb foie i escuma de cava - Amanida simfonia de sabors, broqueta de gamba, raïm confitat i mousse de blat de moro - Tàrtar de salmó amb gelée de vi blanc, làmines de raïm cristal·litzat, mango i plàtan - Medallons de xai farcit amb suc de carn caramel·litzada amb mel i vi negre a l'oli de carbó - Torrija de brioix al vi negre amb gelat de raïm i fils de caramel isomalt.
En acabar de cuinar, s'assaborirà el menjar maridant-lo amb diferents elaborats de Juvé & Camps.
De 12 a 14:30h
60€ / persona | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Juvé & Camps
Web La Verema del Cava Web Juvé & Camps Telèfon 93 891 32 10 / casa@juveycamps.com