Jump to navigation
Del 13 al 23 de març
Del 14 de febrer al 23 de març
Cada dijous
De l’1 al 29 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
Del 7 al 30 de març
En el marc de La Verema del Cava, activitat 'Sabor a verema', que fusiona la gastronomia, la creativitat i la versalitat dels caves Juvé & Camps, amb un curs de cuina on l'ingredient principal és el raïm, de la mà del xef Juan Mendieta, qui ensenyarà a fer aquest menú:
- Capuchino de crema de patates amb foie i escuma de cava - Amanida simfonia de sabors, broqueta de gamba, raïm confitat i mousse de blat de moro - Tàrtar de salmó amb gelée de vi blanc, làmines de raïm cristal·litzat, mango i plàtan - Medallons de xai farcit amb suc de carn caramel·litzada amb mel i vi negre a l'oli de carbó - Torrija de brioix al vi negre amb gelat de raïm i fils de caramel isomalt.
En acabar de cuinar, s'assaborirà el menjar maridant-lo amb diferents elaborats de Juvé & Camps.
De 12 a 14:30h
60€ / persona | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Juvé & Camps
Web La Verema del Cava Web Juvé & Camps Telèfon 93 891 32 10 / casa@juveycamps.com