Espectacles
,
2023
Divendres 10 de febrer, 20:30h
Teatre Casino Prado
Sitges

Teatre 'El club oblidat, Barcelona Lyceum Club'

La Cia presenta l'obra 'El club oblidat, Barcelona Lyceum Club' a partir de la investigació i el text de M.Àngels Cabré.

Sinopsi: 

Després de la creació del primer Lyceum Club femení de Londres fundat el 1905, els clubs femenins s’escampen per les principals ciutat Europees. A Madrid hi arriba el 1926 i a Barcelona el 1931. Sí, a Barcelona també hi va haver un Lyceum Club Femení.

I és que per molt que ens volen fer creure que les dones no hem fet més que envejar-nos i evitar-nos, la veritable realitat és que les intel·lectuals del nostre país, no només estaven en contacte, sinó que es van unir per crear un espai cultural obert a totes les dones, on organitzaven activitats setmanals com exposicions, xerrades, debats, conferències i fins i tot un grup de teatre amateur.

Un espai de llibertat, cultura i sororitat, que amb l’arribada de la guerra es va desfer i durant el franquisme es va oblidar.

Avui, 85 anys després de la seva desaparició creiem just i necessari donar a conèixer la seva història. Els hi devem a elles. Ens ho devem a nosaltres.

Preu: 

18€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1