Arts
,
2024
Del 5 al 27 d'octubre
Diversos indrets
Vilanova i la Geltrú

5a BIFEEC. Biennal de Fotografia Eclèctica Experimental i Creativa

L’any 2011 el Col·lectiu Blauet inicia una col·laboració amb la direcció de l’Hotel Cèsar per engegar un projecte artístic inèdit, el TERRATDART. El 2013 es crea el BIFEEC (Biennal de fotografia experimental Cèsar).

Aquest 2024 es convoca la cinquena edició, BIFEEC.24 (Biennal de Fotografia Eclèctica Experimental i Creativa), amb el repte de sortir de l’espai fundacional.

Un total de 49 creatius exposaran a diferents espais de la ciutat, creant un itinerari artístic. I el Centre d’Art contemporani La Sala acollirà una exposició col·lectiva amb algunes de les obres dels participants d’aquesta edició.

Espais expositius són l'Hotel Cèsar, l'Espai Far, la casa de Santa Teresa de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Taulell Grup JR, Teixits La Rosa, la Biblioteca Joan Oliva i Milà, la Recepció de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, El Foment Vilanoví, l'Arxiu Comarcal del Garraf (Castell de la Geltrú), L'Espai U EMAID, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Art Contemporani La Sala, i el CIRMAC Masia d'en Cabanyes.

Inauguració: 

Dissabte 5 d'octubre, a les 12h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1