Jump to navigation
Dissabte 22 de març, 11:30h
Dies 22 i 23 de març
Del 13 al 23 de març
Del 14 de febrer al 23 de març
Cada dijous
Dissabte 29 de març
De l’1 al 29 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
En el marc de La Primavera del Cava, Sabors que perduren: Caves i formatges de llarga maduració, una proposta del Celler Carles Andreu per gaudir d'una experiència gastronòmica inoblidable.
Els i les assitents gaudiran d'una degustació de caves Reserva i Gran Reserva amb formatges de llarga maduració seleccionats per Artefor, maridats a la perfecció. Descobriran els secrets del sabor i gaudiran d'un viatge pels sentits en un entorn únic i ple d'història.
Artefor és un centre investigació on es dona suport tècnic a formatgeries i assessora en la creació de nous formatges. Amb experiència com a pastors, formatgers i afinadors, guiaran el tast.
Finalitzada l'activitat, a partir de les 12:00h, s'oferirà una visita al celler.
36€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Carles Andreu
Web La Primavera el Cava