Jump to navigation
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Diumenge 2 de març
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Del 14 de febrer al 23 de març
En el marc de La Primavera del Cava, Sabors que perduren: Caves i formatges de llarga maduració, una proposta del Celler Carles Andreu per gaudir d'una experiència gastronòmica inoblidable.
Els i les assitents gaudiran d'una degustació de caves Reserva i Gran Reserva amb formatges de llarga maduració seleccionats per Artefor, maridats a la perfecció. Descobriran els secrets del sabor i gaudiran d'un viatge pels sentits en un entorn únic i ple d'història.
Artefor és un centre investigació on es dona suport tècnic a formatgeries i assessora en la creació de nous formatges. Amb experiència com a pastors, formatgers i afinadors, guiaran el tast.
Finalitzada l'activitat, a partir de les 12:00h, s'oferirà una visita al celler.
36€ | Comprar entrada aquí (enllaç)
AECAVA i Celler Carles Andreu
Web La Primavera el Cava