Menjar i beure
,
2024
Diumenge 12 maig, 10:30h
Celler Carles Andreu
Pira

Sabors que perduren: Caves i formatges de llarga maduració

En el marc de La Primavera del Cava, Sabors que perduren: Caves i formatges de llarga maduració, una proposta del Celler Carles Andreu per gaudir d'una experiència gastronòmica inoblidable.

Els i les assitents gaudiran d'una degustació de caves Reserva i Gran Reserva amb formatges de llarga maduració seleccionats per Artefor, maridats a la perfecció. Descobriran els secrets del sabor i gaudiran d'un viatge pels sentits en un entorn únic i ple d'història.

Artefor és un centre investigació on es dona suport tècnic a formatgeries i assessora en la creació de nous formatges. Amb experiència com a pastors, formatgers i afinadors, guiaran el tast.

Finalitzada l'activitat, a partir de les 12:00h, s'oferirà una visita al celler.

Preu: 

36€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA i Celler Carles Andreu

Més informació: 

  • imatge de control 1per1