Menjar i beure
,
2024
Dissabte 7 de setembre, 10h
Vins El Cep
Espiells

Temps de verema a una vinya de Paratge

En el marc de La Verema del Cava, Vins El Cep proposa la visita 'Temps de verema a una vinya de Paratge', una activitat que comença al celler, tot gaudint d'una petita passejada entre vinyes fins a arribar a Can Prats, Paratge Qualificat. 

Allà, els i les assistents descobriran la història que s'amaga darrere de Vins El Cep i com es treballa el Paratge Qualificat Can Prats en viticultura ecològica i biodinàmica. Tot seguit es tastaran el Cava Claror. Per tenir un matí rodó, es gaudirà d'un esmorzar entre vinyes preparat per Cal Soler i d'un tast dels vins i caves i, a continuació, per poder conèixer els secrets de la verema i aprendre com aconseguir un bon vi, es realitzarà un tast de diferents mostos al celler. Per finalitzar l'activitat, es visitarà el Celler i la Cava per descobrir el procés final d'elaboració del vi i del cava.

El Cava de Paratge és el resultat d'un lloc especial i concret, d'una vinya i una finca que per les seves característiques (de localització i terrer) es diferencia de la resta.

Horari: 

De 10 a 13:30h

Preu: 

48€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Vins El Cep

Més informació: