Menjar i beure
,
2016
Dies 26 i 27 de maig
Palau Maricel
Sitges

5è Simposi Internacional de la Malvasia de Sitges

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

L’objectiu d’aquest simposi internacional és posar en valor una varietat de raïm autòctona i recuperada al nostre territori i compartir un patrimoni amb productors i científics al voltant del raïm i el vi Malvasia. La iniciativa de l'Incavi pretén posar en valor aquesta varietat autòctona recuperada i el vi que se'n fa amb ella. 
Organitzat per l’ Institut Català del Vi (INCAVI), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, el Gremi d’Hostaleria de Sitges, l'Hospital Sant Joan Baptista i el suport d’Agisitges. 
La llengua del Simposi serà en anglès i es compartiran coneixements de viticultura, enologia, història, art i cultura. 

Programa i inscripcions: http://incavi.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Inscripcions-obertes-al-cinque-Simposi-Malvasies-del-Mediterrani-26-i-27-de-maig-2016 

  • imatge de control 1per1