Entorn
,
2016
Divendres 26 de febrer
Vilanova i la Geltrú

Arribada de la Volta ciclista a Catalunya

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

La ciutat de Vilanova i la Geltrú acollirà el dissabte 26 de març el final de la sisena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, Sant Joan d'Espí - Vilanova i la Geltrú. La competició, que enguany arriba a la 96a edició, reunirà els millors ciclistes del panorama esportiu actual.

La Volta Ciclista a Catalunya 2016 té lloc del 21 al 27 de març i consta de set etapes. Compta amb la participació de divuit equips UCI WorldTeam, així com de sis equips UCI Professional Continental, que han estat convidats per l'organització.

Per novena vegada Vilanova i la Geltrú acollirà la 'Volta'; la primera va ser l'any 1949 i la darrera el 2014 amb una etapa que va guanyar el corredor holandes Stefen Clement en una edició que va veure el triomf final del català Joaquim 'Purito' Rodríguez (Katusha). Un al·licient s'afegeix en aquesta edició, la més que probable participació del vilanoví Marc Soler en l'equip Movistar, brillant guanyador del passat Tour del Avenir i que en la darrera "Volta", en què participava per primera vegada, va acabar quart en la sisena etapa.

  • imatge de control 1per1