Llibres
,
2015
Fins al 27 de novembre
Biblioteca Marta Mata
Cunit

Biblioteques amb DO a la biblioteca Marta Mata

La Biblioteca Marta Mata se suma per segon any una proposta d'activitats culturals per a totes les edats entorn al món del vi i les vinyes. Música, teatre, històries i tallers per la canalla, xerrades, i, per descomptat, llibres amb diferents propostes de lectura. Si bé en l'actualitat a Cunit el cultiu de la vinya pràcticament ha desaparegut, amb aquestes jornades reivindiquen el nostre passat vitivinícola lligat a la tradició d'una economia agrícola que s'estén per totes les terres penedesenques.
A l'abril des de la Regidoria de Patrimoni es va editar el llibre infantil Fondo del Roig, La casa d'en Bantor, per tal de donar a conèixer i divulgar els orígens ibers de Cunit. Dins del programa de Biblioteques amb DO, la Biblioteca Marta Mata s'afegeix a aquesta iniciativa de difusió de la cultura ibèrica com a iniciadora de l'agricultura del vi. A més de l'exposició del llibre de La casa d'en Bantor, trobareu elements lligats a la cultura ibèrica: àmfores, vasos, gerros.., cedits per IberCalafell. La biblioteca agraeix la col·laboració de les bodegues: Barthomeus, Cal Lluïsot, i Mas Candí.

Aqí teniu els actes que queden:

Divendres, 20 de novembre a les 19h, a càrrec del Pep Garcia, El tast, de Roal Dahl. Text de Roal Dahl que narra el sopar que fa una família distingida i sibarita amb molta ironia, cinisme i propostes explosives típiques de l'autor. Tast de Cal Lluïsot.

Dimecres, 25 de novembre a les 17:30h, a càrrec de la M. Laura Pérez, Taller infantil: juguem i reciclem suro. Ni us imagineu la de coses que podem fer amb els suros de les ampolles!

Divendres, 27 de novembre a les 19h a càrrec de Esteve Molero Jazz Trio, amb la participació de Sergi Raya, Monòleg musical: jo no sé res, sóc músic! Presentació del llibre de l'Esteve a ritme de jazz, "perquè vida i música se'm barregen d'una manera tan estreta que se'm fan indestriables". Tast: M.T. Montserrat - A. Mestre: els petits productors de vins I cava al Penedès.

  • imatge de control 1per1