Música
,
2017
Dissabte 18 de febrer, 21:00h
Teatre Casal
Vilafranca del Penedès

Cicle Platea 'Nit d'òpera'

La petita companyia lírica de Barcelona busca escurçar la distància amb el públic, i fer-lo partícep de tot allò que les veus líriques poden mostrar quan baixen dels escenaris convencionals. La veu, la música i el treball actoral són els elements que han permès aconseguir que un públic nombrós i heterogeni conegui l’òpera de primera mà.

Abans de cada peça musical descriuen i posen en context les obres, de manera que el públic, deixant-se endur per la sensualitat de Carmen, l’astúcia de Don Giovanni, la tendresa de Mimi o la desimboltura de Figaro, pugui gaudir d’una experiència operística única. L’òpera més a prop que mai.

FITXA ARTÍSTICA
La Petita Companyia Lírica de Barcelona està integrada per reconeguts cantants d’òpera i dirigida per la pianista Elke Sanjosé. A més de les periòdiques actuacions que cada dijous ofereix al Palau Dalmases de Barcelona al cor del born, col·labora des de fa anys al Festival Sitgestiu, presentant gales líriques al Museu Romàntic i òperes de butxaca al Palau Maricel de Sitges, i ha participat a nombrosos esdeveniments culturals, com el Festival de la Fundació Mas i Mas i el cicle 'Nits Musicals' organitzat per l'ajuntament de Vallromanes.

Preus: socis del Casal 13€ (inclou copa de cava) | no socis 16€ (inclou copa de cava)
Venda en línia aquí
Més informació

El Cicle Platea
Cinc propostes en un nou format de cicle escènic on l'espai i la proximitat seran els protagonistes. Una tauleta, cava o cafè, un dolç, una espelma i la màgia de viure-ho tot molt a prop.

Informació addicional
Concert no numerat. Obsequi d'una copa de cava.
Entrada socis: 20:30h
Entrada públic general: 20:45h

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1