Espectacles
,
2016
Del 14 al 24 de juliol
Parc de Ribes Roges
Vilanova i la Geltrú

Circ Raluy

Del 14 al 24 de juliol, el Circ Raluy Legacy s'instal·larà al parc de Ribes Roges, al costat de la Torre Blava, de Vilanova i la Geltrú.

ACTUACIONS

20h els dies laborables
18h i 20:30h els caps de setmana

El Circ Raluy

El Circ Raluy ha recorregut mig món, des de l'Amèrica Llatina fins a Madagascar, passant per grans ciutats europees, espanyoles i arreu de Catalunya. Ha obtingut diversos premis i reconeixements, com el Premi Nacional de Circ, el Premi Àgora, el Premi Max, el Premi Catalunya, l'Estrella de Mar, el Far d'Or, la Creu de Sant Jordi i el Premi Ciutat de Barcelona de circ.

I justament aquest 2016 es posa en marxa un nou projecte, el "Circ Raluy Legacy". La família Raluy crea 2 circs diferents per ampliar la seva cobertura del territori i poder fer arribar la màgia del circ a més ciutats d'arreu del món. Aquest mes de juny s'ha inaugurat un nou espectacle que acaba de començar la gira que passarà per Vilanova i la Geltrú, amb nous artistes. Una nova etapa que segueix innovant i perfeccionant les actuacions, sempre mantenint la diversió, la tradició, la complicitat i la modernitat en els espectacles.

Tothom qui s'apropi al parc de Ribes Roges aquests dies, doncs, podrà gaudir d'un espectacle que no el deixarà indiferent, a banda d'admirar les carpes del Circ Raluy i les seves antigues, tradicionals i pintoresques caravanes que donen llum, color i màgia a l'espai.

http://circoraluy.com

  • imatge de control 1per1