Música
,
2016
Dissabte 15 d'octubre, 20h
Església parroquial
El Vendrell

Concert Cor Orfeò Parroquial del Vendrell i Cor Maragall de Girona

L’Associació Musical Pau Casals, en col·laboració amb diferents entitats, empreses, administracions públiques i equipaments culturals, organitza un mes ple d’activitats coincidint amb el 140è aniversari del naixement del Mestre.7

El dissabte 15 d'octubre, a l'església, i dins els actes de la Fira de Santa Teresa, concert a càrrec del Cor Orfeò Parroquial del Vendrell i el Cor Maragall de Girona. 

Amb aquesta actuació al Vendrell, el Cor Maragall completarà l'intercanvi que van començar ambdues formacions musicals el passat 8 de maig, quan l'Orfeó va visitar la ciutat de Girona en el marc de la Fira Girona en Temps de Flors. Aquest intercanvi va ser un dels actes amb motiu del 60 aniversari del Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.

El Cor Maragall de Girona està dirigit per la Sara Pujolràs Naspreda i està format per 45 cantaires. Han actuat per diferents països europeus amb l'interès a difondre la nostra música i enriquir-se amb músiques d'altres indrets. Això, sens dubte, ha contribuït a millorar notablement el nivell del Cor.

Consulta tots els actes del Mes Pau Casals.

 

  • imatge de control 1per1