AGENDA
Música
2015
Divendres 27 de febrer. 22:30h.
  • Vilafranca del Penedès
Teatre Cal Bolet

Concert d'Albert Pla amb Diego Cortés

El concert més esperat del Festival Hivernacle és, sense cap mena de dubte, el protagonitzat per Albert Pla, el divendres 27. El cantautor sabadellenc actuarà conjuntament amb l'exel·lent guitarrista flamentc, Diego Cortés, en una fusió que té lloc des de que van començar a col·laborar esporàdicament el 2001. Pla és un dels grans noms del festival, tal i com reconeixen els seus responsables. De ben segur que el seu humor peculiar i poc habitual no deixarà a ningú indiferent. De la combinació entre ell i Cortés se'n desprèn un relat magnífic que permet construir un teixit de cançons que expliquen tot tipus d'històries (quotidianes, tràgiques, delirants, etc.).

Nico Roig serà el teloner d'aquests dos artistes de tant renom i ho farà presentant els seus dos treballs: "Tornada del genoma humà" i "Les dones macabres". Actualment, Roig és considerat un dels artistes catalans emergents amb més projecció artística. Els seus temes expliquen els grans temes universals: "les relacions amoroses, l'obsessió per la imatge exterior, les ganes de felicitat, o el fet de sentir-se exclòs d'una situació en la qual, en realitat, un no té cap ganes de participar", segons els organitzadors.

Cal recordar que l'entrada d'aquest concert permetrà l'accés lliure i gratuït a tota la resta d'esdeveniments que organitzi el Festival Hivernacle entre el 22 de febrer i l'1 de març.

PREU: 17€ anticipada / 20€ taquilla

Et pot interessar

Dissabte 16 de febrer, 20:30h
El Vendrell
Diumenge 10 de febrer, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 15 de desembre al 17 de març
Santa Margarida i els Monjos
Divendres 22 de febrer, 20:30h
El Vendrell
Diumenge 17 de febrer, 10:30h
El Vendrell
Dissabte 26 de gener, 11h
Vilafranca del Penedès
Dissabte 26 de gener, 20:30h
El Vendrell
Diumenge 27 de gener, 11h
Santa Margarida i els Monjos