Música
,
2015
Dissabte 26 de desembre, 19h
Auditori Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Concert de Sant Esteve amb Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica de l'ECMMM

La Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat oferiran dissabte el tradicional concert de Sant Esteve. Com ja és habitual des de fa uns anys, el concert de Sant Esteve està emmarcat en el Programa de Suport a la Creació Musical. Sota aquesta marca, el que es pretén és que joves músics, estudiants del conservatori de la nostra ciutat, participin activament d'aquest concert. Els alumnes treballen el repertori a l'aula amb els seus professors i s'afegeixen als assajos generals amb la Camerata Eduard Toldrà i el seu director; en aquest cas Guérassim Voronkov. El resultat d'aquest concert és doncs, fruit de la conjunció professional i acadèmica. La vessant professional de la mà de la Camerata Eduard Toldrà, i la vessant acadèmica amb estudiants de l'ECMMM.

El concert començarà a les 7 de la tarda a l'Auditori Eduard Toldrà, i s'interpretarà un programa sota el títol “Variacions sobre un tema de Frank Bridge de Benjamin Britten”. Britten va ser l'alumne més famós de Frank Bridge, i en honor del mestre li va dedicar aquesta complexa obra.

En aquest cas, la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat seran les dues formacions encarregades d'oferir-nos aquest ja tradicional concert de Sant Esteve.

Comprar entrades

  • imatge de control 1per1