Entorn
,
2016
Dissabte 21 de maig
Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes
Vilanova i la Geltrú

Dia Internacional dels Museus a la Masia d'en Cabanyes

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus, amb activitats gratuïtes i jornades de portes obertes al museu: 

- “Reflexions Sociològiques” i “Enquadra bé”, intervencions artístiques a càrrec de Joan Nadal, a la Galeria Porticada i al Jardí Romàntic de la Masia, en el marc del projecte “-IONS”, una mostra que es podrà veure als cinc museus de Vilanova i la Geltrú fins el dia 5 de juny.

- Visites guiades gratuïtes al CIRMAC, a les 11h, 12h i 13h.
Una visita que permet descobrir el llegat de la familia Cabanyes i que mostra l’escenari privat on es va desenvolupar la seva vida durant el romanticisme. La visita també permet gaudir de l'entorn natural privilegiat, descobrint el jardí romàntic, el bosc i la zona de pícnic.

- VIDA BBQ, a partir de les 12h i fins al vespre.
Presentació oficial del VIDA 2016 a Vilanova i la Geltrú amb les actuacions musicals en directe de Joan Colomo i Bigott, DJs, servei de barra i restauració.
Entrada gratuïta.

- Visita guiada gratuïta “Col·leccionisme i Goya a la Masia d’en Cabanyes”, a les 20h i a les 23h. Permet descobrir les peces més singulars i extraordinàries de la col·lecció Cabanyes i el seu afany col·leccionista amb dotze gravats de la sèrie Disparates.

- Concert de pop-rock a càrrec de l'Escola de Música Freqüències, a les 22:15h als jardins de la Masia.

  • imatge de control 1per1