Música
,
2015
Dijous 10 de desembre, 19h
Foment Vilanoví
Vilanova i la Geltrú

El paper de la dona en la música, a debat

Cada dia són més les veus femenines que omplen el panorama musical català. Veure noies damunt dels escenaris catalans comença a ser habitual, però està normalitzat el paper de la dona en la música a Catalunya? Al voltant d’això girarà la taula rodona que la revista La Tornada i el Consorci per la Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf organitzen aquest dijous al Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú. A partir de les experiències de sis cantats i músics de procedències molt diverses es teixirà una conversa que moderarà Núria Araüna.

Les ponents de l’acte, a més, seran d’autèntic luxe. Hi participaran Maria Fortuny (membre fundadora de la mítica Companyia Elèctrica Dharma), la cantautora Gemma Humet (una de les revelacions musicals de l’any), Laia Alsina i Laia Martí (guitarrista i baixista de The Crab Apples) i Gemma Polo i Anna Sardà (vocalista i baixista de Roba Estesa).

Aquesta taula rodona s’emmarca dins una sèrie de presentacions que la revista digital de música en català La Tornada impulsa durant aquest final d’any arreu del país. Després d’un any en proves, la revista publica el primer número i l’acte de dijous servirà per presentar-lo en societat. A més, com a cloenda, tots els assistents podran gaudir d’una copa de vi gentilesa del celler empordanès La Vinyeta.

L'acte és gratuït

  • imatge de control 1per1