Activa't
,
2015
Del 2 al 28 de març
Biblioteca Terra Baixa
El Vendrell

Exposició 'Català, llengua d’Europa'

La Biblioteca pública Terra Baixa del Vendrell acull del 2 al 28 de març l’exposició “Català, llengua d’Europa”, un projecte de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura que arriba a la biblioteca a través del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquesta exposició mostra la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa, amb una visió del català com a llengua moderna, competitiva i oberta al món en diàleg amb altres llengües. La mostra aporta dades sobre la llengua catalana en diferents àmbits com l’ensenyament, els mitjans de comunicació, la cultura, el comerç i l’empresa, el món digital i l’esport.

L'exposició s’adreça a tothom qui vulgui saber una mica més de la presència i la força del català avui a la nostra societat. Les escoles i els grups de català hi estan especialment convidats, ja que els continguts que presenta poden donar lloc a activitats sobre la llengua i la seva situació en el marc europeu.

Horari Biblioteca Terra Baixa: tardes de dilluns a divendres de 15:30h a 20.30h, els matins de dimecres a divendres de 9:30h a 13:30h i els dissabtes de 9:00h a 14:00h, fins al 28 de març.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar