Música
,
2016
Dissabte 12 de març, 23h
Nau del Museu del Ferrocarril
Vilanova i la Geltrú

Festa de les dones

El Nowa Reggae presenta la Festa de les Dones, una aposta important de música interpretada per les millors veus femenines del panorama actual amb estils com els soul, jazz, roots i música jamaicana.

Tot i que la música serà el late motiv de la festa, a partir de les 19h hi haurà diversos actes per donar suport al poder de la dona dins i fora del món del reggae.

A les 23h s'obriran les portes de la Nau del Museu del Ferrocarril per donar el tret de sortida a la Festa de les Dones amb un cartell immillorable:

Nowa Girls, noies de l'organització del Nowa Reggae obriran la nit.

Rebel Gyals & The Blackstarliners, amb les millors veurs de música negre de Catalunya: Marina BBFace, Marta Trujillo, Desire Diouf i Marga M'Bande. Diferents estils musicals com el soul, el jazz, el reggae i roots que s'uniran dalt l'escenari.

Per últim, amb més de 15 anys d'experiència, i des d'Itàlia, Northern Lights Sound, un dels pocs sounds d'Europa. Faran sonar temes des del més pur estil reggae fins al dancehall actual.

"Volem gaudir de la música però també lluitar perquè arribi el moment en què no haguem d'alçar la veu per reivindicar els nostres drets i tenir clar que les dones sempre podran ser, per igual, les protagonistes".

Entrada: 7€ simple | 8€ entrada + cervesa | 10€ entrada + combinat

*Organitza: Nowa Reggae