Tapa de l'any Sitges 2017

L’Hotel Meliá Sitges acollirà la final de la tercera edició de la “Tapa de l’Any”, una iniciativa del Gremi d’Hosteleria de Sitges i Estrella Damm que pretén premiar la millor tapa de tot Catalunya.
A la final de la “Tapa de l’Any” es presentaran les dotze propostes que van arribar a la semifinal, que va tenir lloc el passat dilluns 20 de març a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i en la qual van participar els 43 establiments guanyadors de les rutes de tapes que Estrella Damm va organitzar a tot Catalunya entre 2015 i 2016.
Cada participant haurà de preparar la tapa en directe i presentar-la davant un jurat format per Mikel López Iturriaga, periodista especialitzat en gastronomia, Ada Parellada, restauradora, i Carles Tejedor, direcció gastronòmica a Oilmotion.
L’actor i director de teatre i televisió Quim Masferrer i el xef Nandu Jubany seran els conductors de l’acte.
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.