Música
,
2017
Dissabte 6 de maig, 18h
Auditori Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Final oberta dels Premis Noves Creacions Musicals

Aquest dissabte 6 de maig a les 18 h a l'Auditori Eduard Toldrà es durà a terme la final oberta del Premi Noves Creacions Musicals. Els grups de cada categoria que han estat seleccionats per a la final oferiran una actuació de 10 o 12 minuts perquè el jurat valori a partir de l'actuació en directe quina proposta és la guanyadora. 

El llistat de finalistes del Premi és el següent:

En categoria A, de millor solista o conjunt de música clàssica o històrica, s'ha seleccionat Àngel Agulló Hernández, amb el grup Neus Llorens i Àngel Agulló; Àngel Jesús López, guitarra; David Gutiérrez Aguilar amb el grup Theatrio; Pau Montané Pascual, percussió i electrònica; Gerard Morató Vinyes, piano; Marina Pelfort Camprubí, amb el grup Mireia i Marina duo; i Guillem Serra Llorens, amb el grup Ensemble Triart.

Pel que fa a la categoria B, de millor solista o conjunt de música moderna o jazz, s'ha seleccionat Patricia Ros Zaragozà, amb el grup Ukevandals; i Carles Vallès Martí, amb el grup Obmud (participant a la darrera edició del concurs Oh happy day de TV3).

El jurat està constituït per Teresa Llorens, 3a tinent d'Alcaldia i Regidora de Cultura, Convivència i Equitat; Joaquim Garrigosa, director de l'Auditori de Barcelona; David Puertas, periodista musical; Michèle Alderete, directora coral, arrangista vocal, professora i cantant, coneguda també per la seva participació com a formadora a l'Oh happy day de TV3; Eloi Fuguet, flautista de bec, professor de l'ECMM de Vilanova i la Geltrú i programador de l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú; Dani Gil, violinista, musicòleg i professor de l'ECMM de Vilanova i la Geltrú; i Jordi Pons, clarinetista i professor de l'ECMM de Vilanova i la Geltrú, de la Hochschule für Musik Basel i del Conservatori della Svizzera Italiana.

L'endemà de l'audició, diumenge 7 de maig, es farà públic el veredicte per a cada categoria a través de la web i les xarxes socials de l'Auditori Eduard Toldrà i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L'entrada és gratuïta i es podrà accedir a l'Auditori des de mitja hora abans de l'audició.

  • imatge de control 1per1