Fires i festes
,
2015
Diumenge 13 de desembre
plaça Pau Casals i al Raval de Sant Martí
Santa Margarida i els Monjos

Fira de Nadal Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos organitza aquest diumenge dia 13, la segona edició de la Fira de Nadal, una mostra de productes nadalencs i artesans que es durà a terme al llarg del matí a la plaça de Pau Casals i al Raval de Sant Martí.

La Fira de Nadal comptarà amb una cinquantena de parades de venda de productes i un ampli ventall d’activitats per fer al llarg del matí. Des de les 11 i fins a la 1 s’han programat diversos tallers familiars i jocs gegants, i a les hores en punt es farà cagar el Tió gegant instal·lat des de la setmana passada a la plaça de Pau Casals. La Fira també comptarà amb una xocolatada solidària, a partir de les 11:30 h, organitzada pel Comerç del Foix en suport a la Marató de TV3.

Altres activitats destacades seran la recollida de la campanya de joguines, una cercavila a càrrec del grup de percussió Color de Ritme, o l’activitat de botigues al carrer a tot el poble.

Paral·lelament, onze establiments de restauració del municipi oferiran menús tradicionals de Nadal pel mateix dia de la Fira.

La Fira de Nadal està organitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos amb l’objectiu de promoure el comerç i la restauració locals i les activitats de les festes nadalenques.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1