Música
,
2015
Divendres 27 de novembre, 20h
Biblioteca Pública Terra Baixa
El Vendrell

Gotes i notes amn Ço del Botafoc

El divendres dia 27 a les 20h, últim acte del mes de Biblioteques amb DO amb la sessió musical “Gotes i notes”, un maridatge entre la formació Ço de Botafoc i els vins dels cellers Barthomeus.

Biblioteques amb DO

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell participarà per tercer any en el projecte “Biblioteques amb DO”, una iniciativa que té com a objectiu principal el de difondre la relació existent entre les lletres i el món del vi. Cadascun dels mesos de l’any es dedica a un dels territoris vinícoles de Catalunya, organitzant-se diverses activitats des de les biblioteques de la zona geogràfica en qüestió.

Com en els dos anys anteriors, des de la biblioteca vendrellenca s’ha dissenyat un variat programa d’activitats orientades a tot tipus d’usuaris. En cada edició hi ha hagut un tema comú en torn del qual totes les biblioteques del territori han organitzat les seves propostes, i enguany aquest tema ha estat “Vi i música”. Amb aquest nexe s’ha dissenyat un programa d’activitats que inclou concerts de música, activitats infantils, exposicions o tertúlies literàries, entre d’altres.

D’altra banda, durant tot el mes de novembre els usuaris podran veure al vestíbul de la biblioteca una mostra de vins i cellers del Baix Penedès, a més d’un punt d’interès amb una selecció de documents relacionats amb el món del vi. Així mateix, i fins el 22 de novembre, els usuaris podran veure i votar les 20 imatges seleccionades dins del concurs #vinstagrampenedès2015, organitzat en col·laboració amb altres biblioteques del territori i de les quals han de sortir les dues guanyadores de l’edició d’enguany del concurs.

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar