Entorn
,
2015
Dissabte 23 d'abril, 10h
Casa de Cultura
L'Arboç

Inauguració de la Ruta 2 de la pedra seca

El proper dissabte 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, el cada cop més nombrós col·lectiu d’aficionats al senderisme de l’Arboç podran gaudir de la caminada d’inauguració de la Ruta 2 de la pedra seca de l’Arboç.

Les rutes de la pedra seca de l’Arboç estan basades en el llibre de Robert Rovira 'Les Barraques de Pedra Seca de l’Arboç', publicació presentada ara tot just fa un any per la Diada de Sant Jordi de 2015. De fet, serà el mateix Robert Rovira qui, com a convidat d’honor, guiarà als assistents a aquest acte descobrint i explicant els diferents elements de pedra seca que s’aniran trobant.

Desprès de la senyalització de la primera ruta l’any 2015, l’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat senyalitzat ara la Ruta 2 per tal de continuar, d’aquesta manera, amb un projecte format per 5 rutes temàtiques que s’aniran incorporant paulatinament en l’oferta cultural i turística de la vila. En els propers anys està prevista la senyalització de la resta de les rutes de la pedra seca de l’Arboç.

Es recomana dur calçat còmode, el nivell de dificultat és baix i la distància a recórrer és d’uns 6km aproximadament.

Inscripcions: a les dependències del Punt d’Informació Juvenil (C/ Major 37) abans del divendres 22 d’abril a les 13h; o bé trucant al 977670621; o bé a través del perfil de facebook de les Rutes de l’Arboç.

Activitat gratuïta

*Organitza: regidoria d’Esports i Lleure i regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Secció de Senderisme del Club Esportiu L’Arboç.

  • imatge de control 1per1