Activa't
,
2016
Dissabte 10 de setembre, 19:30h
Museu Àngel Guimerà
El Vendrell

Itinerari literari i visita al Museu Àngel Guimerà

L’Itinerari literari transcorre pel centre històric del Vendrell, a través de 15 punts d'interès i amb textos d’autors locals, com Àngel Guimerà, i de la seva vinculació amb la societat de finals del s. XIX. La ruta comença i finalitza al Museu Àngel Guimerà, espai que també visitareu durant l'activitat. 

Aquest Itinerari literari forma part dels Espais Escrits, a través dels quals la Xarxa del Patrimoni Literari Català aglutina diverses rutes literàries pels Països Catalans, algunes de les quals han quedat com a commemoració puntual
d’una efemèride i d’altres s’han consolidat com oferta cultural estable. Espais Escrits amb la voluntat de posar la literatura al servei del lector ha recollit en el seu web totes les rutes que gestionen els seus associats. L’objectiu de la ruta literària és donar a conèixer el llegat de l’autor posant en relació la literatura i el seu paisatge. A més de conèixer els aspectes biogràfics i llegir fragments de l’obra de l’autor, convidem el visitant a contemplar el paisatge i descobrir els espais on va viure o que van inspirar la seva obra.

Preu: 5 € | jubilats 3 €

Informació i reserves: visitesmuseus@elvendrell.net

*Organitza: Museu Àngel Guimerà

Més informació de la Casa Museu Àngel Guimerà

  • imatge de control 1per1