Activa't
,
2016
Dissabte 22 d'octubre, 17h
Plaça de la Vila
Vilanova i la Geltrú

IX Mostra d'Entitats de Cooperació

Un any més i coincidint amb dates properes al dia de l'Eradicació de la Pobresa, la Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza la Mostra d'Entitats de Cooperació que aquest any portarà per lema: NINGÚ VOL SER REFUGIAT.

A més dels estands habituals de les ONG per donar a conèixer la seva tasca i els projectes de cooperació internacional, aquest any hi haurà el testimoni de diferents voluntaris i voluntàries que han tornat recentment dels camps de refugiats de Grècia.

Com a acció simbòlica a favor de la pau i al llarg de la mostra, s'anirà creant un Jardí per la pau amb les flors que la gent hagi elaborat a l'estand de la plaça i amb les flors que els àvis i avies de la ciutat han creat en les seves residències de Gent Gran.

Programa d'activitats previst dins la Haima:

- Exposició: Refugiats per quèRealitzada per Fundipau.

Passi d'imatges sobre la situació dels refugiats, i

- A les 18 hores: Explicació de l'experiència de diferents joves voluntaris que han tornat recentment de diferents camps de refugiats.  A càrrec de Marta Ribé i Marta Pagés (voluntàries d'EKO Project als camps de Basilica de Grècia, Marta Puig (voluntària al camp de refugiats d'Idomeni) i Òscar Navarro (voluntari a diferents camps i zones de conflicte).