Menjar i beure
,
2015
Dissabte 7 de febrer, 18:30h
Restaurant Vell Papiol
Calafell

La Cultura de l'Oli a través del tast

Tercera edició d'un tast d’olis d’Oliva Verge Extra per endinsar-nos a través de la cultura de l’oli.  Aquesta activitat esta organitzada conjuntament amb Torclum, productor d’oli d’oliva VE.

Dia: Dissabte 7 de febrer a les 18:30h
Preu: 5 Euros per persona / Inclou ampolla oli Verge extra Sense Filtrar (25cl) per assistent
Activitat només amb reserva prèvia a info@vellpapiol.com / 977-69 13 49 / PLACES LIMITADES

Aquesta activitat consta de 3 parts:

– Una primera part en què s'explicarà què hi ha darrere de la producció de l’oli d’oliva verge extra. Quines característiques ha de tenir un oli de qualitat? Què s’amaga darrera l’etiquetatge? Un oli d’oliva que trobem al supermercat amb la indicació “Suau” o “Intens” és realment un oli artesanal Verge Extra o totalment industrialitzat?  Com tastem un oli?

– Segona part pràctica on es tastaran 3 olis d’oliva a cegues amb el “got” oficial de tast per tal de descobrir les diferències organolèptiques entre ells? Podem diferenciar les qualitats o els mètodes d’elaboració? Varietats diferents d’oliva?

– Tercera part, amb una petita degustació dolça en què l’oli d’oliva verge Extra en serà el protagonista. Una de les degustacions seran les Trufes de xocolata “Pa amb oli d’oliva i xocolata” premiades com a millor producte en la darrera edició de la Fira Orígens. La resta de degustacions les descobrirem el mateix dia!

En aquesta activitat podreu preguntar i aclarir tots els dubtes que tingueu sobre el tema a Jordi Pascual productor d’Oli d’Oliva Verge Extra Torclum. Al final de l’activitat també us obsequiarà amb una ampolla per assistent del seu Oli Sense Filtrar d’aquesta anyada (25cl)

  • imatge de control 1per1