AGENDA
Entorn
Dissabte 20 de maig, 19h
2017
En diferents museus
  • Vilanova i la Geltrú

La Nit dels Museus a Vilanova i la Geltrú (DIM)

Una nit, sis museus per visitar. Aquest és el lema de la Nit dels Museus a Vilanova i la Geltrú, que enguany se celebra dissabte 20 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus de dijous 18 de maig. L'Espai Far, que es va inaugurar el passat mes de juliol i que se suma per primera vegada a la gran festa dels museus, ha estat l'escenari de la presentació d'aquesta celebració, que engany arribà a la 5a edició a la nostra ciutat.

L'Espai Far, el Centre d'Art Contemporani LA SALA, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i el Museu del Ferrocarril de Catalunya obriran un any més les seves portes de nit per celebrar conjuntament la Nit dels Museus. L'activitat està coordinada per la Regidoria de Cultura, i promoguda pel Consell d'Europa on participen més de 3.000 museus de 40 països amb l'objectiu de sensibilitzar el gran públic respecte el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Els sis museus de la ciutat oferiran una programació especial per a aquesta nit adreçada a tots els públics.

Durant la Nit dels Museus, els museus allargaran l'horari de tarda fins a la 1 de la matinada. En el cas de l'Espai Far, s'avança una hora i tana a les 12 h. 
La programació especial inclou, a partir de les 18 h a l'Espai Far i de les 19 h a la resta, activitats i actuacions musicals a cada un dels museus gràcies a la col·laboració de les tres escoles de música de la ciutat: l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat, l'Escola de Música Freqüències i l'Escola Musicàrea.

Et pot interessar

La tomba de Sennedjem
Diumenge 25 de febrer, 12h
Vilanova i la Geltrú
Quinto per a la República
Dissabte 20 de gener, 19h
Vilanova i la Geltrú
Taller de robòtica: 2ª ed. de 'Bee-bot'
Dimecres 24 de gener, 17:30h
Vilanova i la Geltrú
Jaime 4 President & Mareta Bufona
Dissabte 20 de gener, 19:30h
Vilanova i la Geltrú
Tres Tombs
Del 12 de gener al 3 de febrer
Vilanova i la Geltrú
Dissabte 27 de gener, 19h
Vilanova i la Geltrú