Música
,
2017
Dissabte 4 de febrer, 20:30h
Auditori EMMPAC
El Vendrell

Maria del Mar Bonet. 50 anys als escenaris

Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris. Fa 50 anys que forma part de la nostra particular banda sonora, que està present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians, indestriables de la seva música i de la seva veu.

O és que hi ha algú que no s’hagi mai emocionat amb “Mercè” o “L’àguila negra”. Que no hagi sentit mai ràbia amb “Què volen aquesta gent”. Que no hagi plorat amb “Viure sense tu”. Que no hagi viatjat mai, encara que fos en somnis, per la mediterrània amb “Alenar”, “El pi de Formentor” o qualsevol de les seves col·laboracions amb cantants, músics i artistes.

Reconèixer la seva feina després de tants anys és quasi un deure. Defugint d’actituds nostàlgiques, descartant autocomplaences, pensant en el present i, sobretot, en el futur, ens convé aprofitar intel·ligentment les oportunitats que ens lliura la vida. I aquesta és, sens dubte, una d’aquestes oportunitats.

Intèrprets: Maria del Mar Bonet, veu, guitarra i cuatro; i Borja Penalba, guitarres i veu

Preu: 17€ | 13€

Descomptes: Els descomptes s’aplicaran als alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, estudiants, jubilats, Carnet Jove, socis del TresC, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Entrades on line | Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10h a 14h | Taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Els detalls de tota la programació d'espectacles del Vendrell en aquest reportatge.

Més informació

 

Sortegem una entrada doble. Participa-hi! Tens temps fins el dia 1 de febrer a les 12:00h.

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1