Música
,
2015
Dimecres 19 d'agost, 22h
plaça del Tívoli
El Vendrell

Mox

Al Vendrell, les nits dels dimecres d’agost, des del 1989, són per a la música tradicional amb festival Música a la Vila. En aquesta 27a edició hi haurà la actuació de Pep Gimeno Botifarra i Miquel Gil amb el seu espectacle “Nus”; Eliseo Parra Trio, que presentarà el seu nou treball “El Man Sur”, el grup Mox (guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània 2014), que presentarà el seu nou disc “Tuactes i rebomboris”, i Carles Belda amb el seu treball “24 rumbes”. Cal destacar també la inclusió dins d’aquest cicle d’un concert infantil que anirà a càrrec del multiinstrumentista Xavi Lozano.

Tots els concerts del cicle Música a la Vila són gratuïts i a l'aire lliure.

Mox

El grup de Puçol (l’Horta) Mox, compost per Xampet (guitarra), Cacauero (baix), Mílio (bateria), Redo (veu), Josep Sebastià (dolçaina) i Toni Rojas (veu), presenta el seu nou treball “Tuactes i rebomboris”, on es barregen estils musicals populars tradicionals, com el cant del batre, el fandango, la tarantel·la, la jota o el dansà, amb una evolució cap al rock i el pop.

Mox compta amb una llarga trajectòria de directes, sobretot al País Valencià, però també a Euskadi, al Principat i a Mallorca. El 2014, amb “Palifonies”, van ser nominats a millor disc de rock, millor cançó de rock i millor producció i arranjaments a la IX edició dels Premis Ovidi. També van ser guanyadors del concurs Sons de la Mediterrània 2014. Últimament han actuat, entre d’altres, a l’edició del 2014 de la Fira Mediterrània de Manresa, al Festival Tradicionàrius i al Festival Hostes.